Proizvodi kategorije
Kontaktiraj nas

Hangzhou Hongfeng Cable Co, Ltd

Dodaj: Gaoyuan selo, Linglong ulica, Linan, Zhejiang, Kina

Tel: + 86-571-8729-1281

Faks: + 86-571-8729-1261

Kontaktirajte nas: Leo Liu

Kontaktirajte nas: Lucy Liu

E-mail: leo@hf-cable.com

Širokopojasni sistem koaksijalnog kabla
Jun 13, 2017

1 dupli kablovski sistem

Dvostruki kablovski sistem ima dva identična kabla postavljena jedan pored drugog. Da bi preneli podatke, računar prenosi podatke na koren kabla pomoću kabla 1, odnosno vrha uređaja (kraj glave), a zatim vrh dovodi signal niz broj kablova preko kabla 2 Svi računari se šalju preko kabla 1 i primaju preko kabla 2.

2 pojedinačni kablovski sistem

Druga opcija je distribucija različitih frekvencija kako za unutrašnju tako i za spoljnu komunikaciju na svakom kablu. Niska frekvencija se koristi za komunikaciju između računara i gornjeg uređaja, a signal primljen od glave vrhove se pomera u odjeljak visoke frekvencije i emituje se na računar. U sub segmentiranim (subsplit) sistemima, pas 5MHz ~ 30MHz se koristi za unutrašnju komunikaciju, a frekvencijski opseg od 40MHz ~ 300MHz se koristi za odlazne komunikacije. U sistemu srednje veličine (midsplit), opseg frekvencije unutar mreže je 5MHz ~ 116MHz, dok je frekvencijski opseg od 168MHz ~ 300MHz. Ovaj izbor je rezultat istorijskih razloga.

3) širokopojasni sistemi su dostupni na više načina. Na računaru se može dodeliti poseban trajni kanal; Drugi računar može kontrolisati kanal za uspostavljanje privremenog kanala, a zatim prebaciti na frekvenciju kanala za primjenu; Takođe može dozvoliti da računar deli jednu ili grupu svih kanala. Tehnički, širokopojasni kablovi su manje sposobni da prenose digitalne podatke od kablovskih (tj. Jednoslojnih) kablova, ali ima prednost da budu široko instalirani.


Povezane vijesti